Nu ook een boekje!

60 x 020 bij scheltema

60 x 020 bij Scheltema

60 x 020 Mijn stad, jouw stad

Digitaal wordt papier. Een scherm wordt een boekje. Een wens is in vervulling gegaan.
In mijn boek 60 x 020 Mijn stad, jouw stad staan zestig verhaaltjes over mijn geliefd en eigenzinnig Amsterdam. Door de unieke illustraties van Rob Erdmann komen de menselijke en vaak ontroerende anekdotes nog meer tot leven.

Waar is het te koop?

Het mooi uitgevoerde boek is te koop in veel Amsterdamse boekhandels: Atheneum, Scheltema, de Dolfijn, Island Bookstore, Pantheon, Zwart op Wit, Stadsboekwinkel (Gemeente-archief), de Nieuwe Boekhandel, Xantippe, Evenaar en Joods Historisch Museum.

Natuurlijk kan je het ook bij mij bestellen via info@amsterdamania.eu.
Het kost
 22,50 excl. 3,95 verzendkosten.
Het wordt je dan zo snel mogelijk toegestuurd. 

Een paar reacties op het boek:

banderol kreten

Boek_Yol_80-81_S_def