Parijs

Paleis op de Dam met kleuren van Franse vlag

Paleis op de Dam met kleuren van Franse vlag

Parijs is voor de tweede keer dit jaar het doelwit van een gewelddadige terroristische aanslag. Mensen die genoten van een avondje uit, -een heerlijk diner, een geweldig concert, een spannende wedstrijd- werden slachtoffer van terroristen met voor mij onbegrijpelijke andere waar(he)den.
De maatschappij om mij heen is aan het veranderen en daar moet ik aan wennen hoe moeilijk dat ook is. De belangrijkste drijfveren in het leven zijn liefde en angst. Maar als ik toegeef aan mijn angst en me er door laat leiden, dan verlies ik mijn vrijheid. En dat is precies waar de ander op uit is. Angst is een slechte raadgever. Blijft over …. Liefde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s